06/09/2022 06/09/2022 Το Ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής η πόλη της Βράτσας στη Βουλγαρία.  Κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου τα λείψανα έφτασαν στη Βουλγαρία με την Βράτσα να γίνεται μια από την πόλεις που τα υποδέχθηκε. Τα ιερά λείψανα κόμισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βιδινίου κ....
06 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2022 - 15:20

Η Βράτσα υποδέχθηκε το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως

Διαδώστε:
Η Βράτσα υποδέχθηκε το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως

Το Ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής η πόλη της Βράτσας στη Βουλγαρία. 

Κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου τα λείψανα έφτασαν στη Βουλγαρία με την Βράτσα να γίνεται μια από την πόλεις που τα υποδέχθηκε. Τα ιερά λείψανα κόμισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βιδινίου κ. Δανιήλ ενώ στην είσοδο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου τα υποδέχθηκε ο οικείος Μητροπολίτης Βράτσας κ. Γρηγόριος.

Στη συνέχεια τελέστηκε η Ακολουθία του Εσπερινού ενώ το ιερό λείψανο θα παραμείνει για προσκύνηση μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, 6 Σεπτεμβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων