29/05/2019 29/05/2019 Με τον Πρέσβη της Βουλγαρίας στο Βατικανό κ. Μπόκνταν Πατάσεφ συναντήθηκε ο Πατριάρχης Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Τον βούλγαρο διπλωμάτη υποδέχτηκε μαζί με την οικογένεια του στην Πατριαρχική κατοικία ο Πατριάρχης κ.κ. Νεόφυτος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δυο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ο Πατριάρχης τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που καταλαμβάνει...
29 Μαΐου, 2019 - 12:43

Με Βούλγαρο διπλωμάτη συναντήθηκε ο Πατρ. κ.κ. Νεόφυτος

Διαδώστε:
Με Βούλγαρο διπλωμάτη συναντήθηκε ο Πατρ. κ.κ. Νεόφυτος

Με τον Πρέσβη της Βουλγαρίας στο Βατικανό κ. Μπόκνταν Πατάσεφ συναντήθηκε ο Πατριάρχης Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Τον βούλγαρο διπλωμάτη υποδέχτηκε μαζί με την οικογένεια του στην Πατριαρχική κατοικία ο Πατριάρχης κ.κ. Νεόφυτος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δυο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ο Πατριάρχης τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που καταλαμβάνει η βουλγαρική κοινότητα της Ρώμης και προέτρεψε τον κ. Πατάσεφ να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκοραντσίκ κ. Πολύκαρπος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων