29/09/2020 29/09/2020 Τον Σταυρό του τάγματος των Αγίων μαρτύρων του Νόβο Σέλο απένειμε χθες (28 Σεπτεμβρίου 2020) ο Μητροπολίτης Λόβετς κ. Γαβριήλ στον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ μετά από απόφαση του Επισκοπικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως του Λόβετς από 16.03.2020, λόγω των δωρεών του Βούλγαρου πρωθυπουργού για την ολοκλήρωση της οικοδόμησης του καθεδρικού ναού των Αγίων...
29 Σεπτεμβρίου, 2020 - 14:14
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2020 - 18:38

Μετάλλιο τιμής στον Μπορίσοφ για την προσφορά του στην εκκλησία

Διαδώστε:
Μετάλλιο τιμής στον Μπορίσοφ για την προσφορά του στην εκκλησία

Τον Σταυρό του τάγματος των Αγίων μαρτύρων του Νόβο Σέλο απένειμε χθες (28 Σεπτεμβρίου 2020) ο Μητροπολίτης Λόβετς κ. Γαβριήλ στον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ μετά από απόφαση του Επισκοπικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως του Λόβετς από 16.03.2020, λόγω των δωρεών του Βούλγαρου πρωθυπουργού για την ολοκλήρωση της οικοδόμησης του καθεδρικού ναού των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στην πόλη. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λόβετς κ. Γαβριήλ εξήγησε ότι ο Σταυρός του τάγματος αποδίδεται στον πρωθυπουργό μόνο τώρα (δηλαδή καθυστερημένα) λόγω κορωνοϊού, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Στο τέλος της τελετής, ο Σεβασμιώτατος κάλεσε τον Πρωθυπουργό να επισκεφθεί το Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο της Μητροπόλεως στο Λόβετς, πράγμα που ο κ. Μπορίσοφ έπραξε τελικά, όπως αποδικνύει η κάτωθι φωτογραφία.

Επιμέλεια-Μετάφραση για το Πρακτορείο «Ορθοδοξία»: Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων