02/12/2023 02/12/2023 Όλοι οι ιερείς σε όλους τους Ναούς της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας καλούνται, την ερχόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, να προσευχηθούν για την υγεία του Μααριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, ο οποίος νοσηλεύεται με πνευμονική νόσο. Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας, όλοι οι ιερείς καλούνται να προσευχηθούν υπέρ της υγείας του Μακαριωτάτου ο οποίος, όπως...
02 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:24

Μητρόπολη Σόφιας: Έκκληση για προσευχή υπέρ υγείας του Πατριάρχη Νεοφύτου σε όλους τους Ναούς

Διαδώστε:
Μητρόπολη Σόφιας: Έκκληση για προσευχή υπέρ υγείας του Πατριάρχη Νεοφύτου σε όλους τους Ναούς

Όλοι οι ιερείς σε όλους τους Ναούς της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας καλούνται, την ερχόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, να προσευχηθούν για την υγεία του Μααριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, ο οποίος νοσηλεύεται με πνευμονική νόσο.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας, όλοι οι ιερείς καλούνται να προσευχηθούν υπέρ της υγείας του Μακαριωτάτου ο οποίος, όπως ανέφερε το Γραφείο της Ιεράς Συνόδου της εν Βουλγαρία Ορθοδόξου Εκκλησίας, νοσηλεύεται στη Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία (ΜΜΑ) στη Σόφια.

 

Διαβάστε ακόμη: Το Πατριαρχείο Βουλγαρίας για την κατάσταση υγείας του Πατριάρχη Νεοφύτου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων