15/05/2019 15/05/2019 Την μεγάλη του θλίψη για την τρομοκρατική επίθεση στη Συρία, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους μικρά παιδιά, εκφράζει ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος με συλλυπητήρια επιστολή του προς τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη. «Με πόνο μάθαμε για το τραγικό περιστατικό στο ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Συρία. Για...
15 Μαΐου, 2019 - 8:04

O Πατρ. Βουλγαρίας για την επίθεση στην Συρία

Διαδώστε:
O Πατρ. Βουλγαρίας για την επίθεση στην Συρία

Την μεγάλη του θλίψη για την τρομοκρατική επίθεση στη Συρία, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους μικρά παιδιά, εκφράζει ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος με συλλυπητήρια επιστολή του προς τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη.

«Με πόνο μάθαμε για το τραγικό περιστατικό στο ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Συρία. Για την τρομοκρατική επίθεση που σκότωσε 8 παιδιά, ενώ άλλο ένα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση» τονίζει και προσθέτει:

«Η θλίψη είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν αντιλαμβανόμαστε ότι τα θύματα είναι παιδιά, αλλά έχουμε μια σταθερή ελπίδα και την πεποίθηση ότι ήταν αυτός που στη ζωή είπε: «Αφήστε τα μικρά παιδιά να έλθουν σε εμένα» θα τα παραλάβει κοντά Του «.

Στέλνουμε τα συλλυπητήρια στους συγγενείς των νεκρών και προσευχόμαστε ο Θεός να τους στηρίξει για να ξεπεράσουν αυτή την τεράστια απώλεια.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων