07/06/2023 07/06/2023 Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Τόμιδος κ. Θεοδόσιο (που υπάγεται στο Πατριαρχείο Ρουμανίας) την Κυριακή της Πεντηκοστής, στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας. Ο Σεβασμιώτατςο ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο, με τον οποίο έχει μακρόχρονη φιλία, για την ευλογία που του έδωσε να ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα ρουμανικό ναό Αγίας Τριάδος στη Σόφια στις...
07 Ιουνίου, 2023 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2023 - 13:36

Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Τόμιδος Θεοδόσιο

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Τόμιδος Θεοδόσιο

Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Τόμιδος κ. Θεοδόσιο (που υπάγεται στο Πατριαρχείο Ρουμανίας) την Κυριακή της Πεντηκοστής, στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας.

Ο Σεβασμιώτατςο ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο, με τον οποίο έχει μακρόχρονη φιλία, για την ευλογία που του έδωσε να ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα ρουμανικό ναό Αγίας Τριάδος στη Σόφια στις 4 Ιουνίου, και μετέφερε αδελφικούς χαιρετισμούς εκ μέρους του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Η συνάντηση έγινε σε αδελφικό πνεύμα και στο τέλος έγινε ανταλαλγή δώρων.

Патриарх Неофит прие архиепископа на Томи Теодосий - 04.06.23 г.

Στιγμιότυπα από την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον ρουμανικό Ναό Αγίας Τριάδος

Πηγή: mitropolia-sofia,  bg-patriarshia.bg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων