14/06/2022 14/06/2022 Ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας και νυν αρχηγός του βουλγαρικού κόμματος ΓΚΕΡΜΠ, Μπόικο Μπορίσοφ, γιόρτασε τα 63α γενέθλιά του στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας στο Ντιβοτίνο. «Είμαστε ευγνώμονες που με τη βοήθειά σας έχουν γίνει πολλά πράγματα εδώ», του είπε ο Ηγούμενος της Μονής, Επίσκοπος Παχώμιος, καλωσορίζοντάς τον και δωρίζοντάς του μια εικόνα της...
14 Ιουνίου, 2022 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2022 - 16:23

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας στην Αγία Τριάδα του Ντιβοτίνο για τα γενέθλιά του

Διαδώστε:
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας στην Αγία Τριάδα του Ντιβοτίνο για τα γενέθλιά του

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας και νυν αρχηγός του βουλγαρικού κόμματος ΓΚΕΡΜΠ, Μπόικο Μπορίσοφ, γιόρτασε τα 63α γενέθλιά του στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας στο Ντιβοτίνο.

«Είμαστε ευγνώμονες που με τη βοήθειά σας έχουν γίνει πολλά πράγματα εδώ», του είπε ο Ηγούμενος της Μονής, Επίσκοπος Παχώμιος, καλωσορίζοντάς τον και δωρίζοντάς του μια εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου.

«Η εικόνα είναι για να σας προστατεύει και να σας βοηθά. Χαιρόμαστε που τα γενέθλια της Εκκλησίας συνέπεσαν με τα γενέθλιά σας. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι που πολλά πράγματα εδώ έχουν συμβεί χάρη στη βοήθειά σας και είμαστε ιδιαιτέρως ευγνώμονες», ανέφερε ο Επίσκοπος, για να του απαντήσει ο Μπορίσοφ πως «τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς τον Θεό».

Να σημειωθεί ότι η γενέθλιος ημέρα της Εκκλησίας εορτάζεται την Πεντηκοστή, που φέτος έπεσε στις 12 Ιουνίου, μία ημέρα πριν από τα γενέθλια του Μπόικο Μπορίσοφ, που είναι στις 13 Ιουνίου, ημέρα του Αγίου Πνεύματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων