12/05/2022 12/05/2022 Σε διαδικασία θεραπείας αποκατάστασης του τραύματος που υπέστη κατόπιν ατυχήματος εντός της Πατριαρχικής Κατοικίας στη Σόφια μπαίνει από σήμερα ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.  Ο Μακαριώτατος  χειρουργήθηκε με επιτυχία χθες, Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sofiamed της Σόφιας μετά από κάταγμα που υπέστη στο άνω μέρος του αριστερού μηριαίου οστού, σύμφωνα με ανακοίνωση...
12 Μαΐου, 2022 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2022 - 17:47

Σε στάδιο αποθεραπείας ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Σε στάδιο αποθεραπείας ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

Σε διαδικασία θεραπείας αποκατάστασης του τραύματος που υπέστη κατόπιν ατυχήματος εντός της Πατριαρχικής Κατοικίας στη Σόφια μπαίνει από σήμερα ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. 

Ο Μακαριώτατος  χειρουργήθηκε με επιτυχία χθες, Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sofiamed της Σόφιας μετά από κάταγμα που υπέστη στο άνω μέρος του αριστερού μηριαίου οστού, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου. Ο Μακαριώτατος αισθάνεται καλά μετά την επέμβαση. Η διαδικασία της αποκατάστασης θα ξεκινήσει σήμερα με σκοπό την αποθεραπεία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μακαριώτατος είχε ατύχημα στην Πατριαρχική Κατοικία με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση. Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του Πατριαρχείου Βουλγαρίας: «Καλούμε τον κλήρο και τον πιστό θεόφιλο λαό να προσευχηθούν για την ταχεία αποκατάστασή του, καθώς και να δεχτούν ως αξιόπιστες τις πληροφορίες που ανακοινώθηκαν μόνο από την Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου Βουλγαρίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων