07/02/2023 07/02/2023 Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη, με αφορμή τους ισχυρούς σεισμούς στη Συρία και την Τουρκία, που έχει ως τραγικό απολογισμό το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων. “Με βαθιά θλίψη και οδύνη λάβαμε τα νέα για τους εκατοντάδες νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους στους σεισμούς...
07 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2023 - 13:25

Σεισμός – Τουρκία: Συλλυπητήριο μήνυμα Βουλγαρίας Νεοφύτου σε Οικουμενικό Πατριάρχη και Αντιοχείας Ιωάννη

Διαδώστε:
Σεισμός – Τουρκία: Συλλυπητήριο μήνυμα Βουλγαρίας Νεοφύτου σε Οικουμενικό Πατριάρχη και Αντιοχείας Ιωάννη

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη, με αφορμή τους ισχυρούς σεισμούς στη Συρία και την Τουρκία, που έχει ως τραγικό απολογισμό το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων.

“Με βαθιά θλίψη και οδύνη λάβαμε τα νέα για τους εκατοντάδες νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους στους σεισμούς στην Κεντρική Τουρκία και στη Συρία. Παρακαλούμε τον Παντοδύναμο Θεό να σας παρηγορεί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, καθώς και να κατευνάσει τις καταιγίδες, τους δυνατούς ανέμους και τους σεισμούς. Επίσης παρακαλούμε το Θεό για ταχεία ανάρρωση στα θύματα και στους τραυματίες, και για παρηγοριά στους συγγενείς των θυμάτων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων! Αιωνία και ευλογημένη η μνήμη τους!”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Μακαριώτατος κ.κ. Νεόφυτος.

Διαβάστε ακόμη: Οι Προκαθήμενοι των Ορθοδόξων Εκκλησιών προσεύχονται για Τουρκία και Συρία που επλήγησαν από το φονικό σεισμό (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων