17/05/2022 17/05/2022 Η παρουσίαση του Γ’ τόμου από τη Σειρά Ερμηνείας της Αποκάλυψης «Οι 7 σάλπιγγες» του μακαριστού π. Αθανασίου Μυτιληναίου, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Κομνηνείου Κισσάβου «Κοιμήσεως Θεοτόκου» και «Ἁγίου Δημητρίου» Στομίου Λαρίσης θα λάβει χώρα στις 19 Μαΐου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου της Σόφιας στη Βουλγαρία.  Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα Ο νέος...
17 Μαΐου, 2022 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2022 - 14:20

Στα βουλγάρικα η ερμηνεία της Αποκάλυψης του π. Αθανασίου Μυτιληναίου

Διαδώστε:
Στα βουλγάρικα η ερμηνεία της Αποκάλυψης του π. Αθανασίου Μυτιληναίου

Η παρουσίαση του Γ’ τόμου από τη Σειρά Ερμηνείας της Αποκάλυψης «Οι 7 σάλπιγγες» του μακαριστού π. Αθανασίου Μυτιληναίου, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Κομνηνείου Κισσάβου «Κοιμήσεως Θεοτόκου» και «Ἁγίου Δημητρίου» Στομίου Λαρίσης θα λάβει χώρα στις 19 Μαΐου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου της Σόφιας στη Βουλγαρία. 

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

Ο νέος τόμος αποτελεί έκδοση του Ιερού Ναού Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου και εξετάζει λεπτομερώς το βιβλίο της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου (στα χωρία 8:5-14: 5). Εδώ ο αείμνηστος πνευματικός γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος περιγράφει λεπτομερώς το πρόσωπο και τους στόχους του Αντίχριστου, που πρόκειται να έρθει για να εξαπατήσει τον κόσμο. Επισημαίνονται οι τρόποι με τους οποίους οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί θα παραμείνουν σε εγρήγορση και νηφάλιοι, ώστε να αναγνωρίζουν σωστά τους καιρούς, παραμένοντας πάντα πιστοί στον Κύριο Ιησού Χριστό.

Πρόγραμμα παρουσίασης του Γ’ Τόμου “Αποκάλυψη – Οι επτά σάλπιγγες”

1. Έναρξη εκδήλωσης.

2. Αναφορά του σταυροφόρου π. Αλεξάντερ Γκεοργκίεφ, προϊσταμένου του ναού Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου.

Θέμα: «Η αυτοδιάθεση του ανθρώπου – με τον Χριστό ή με τον Αντίχριστο».

3. Καταληκτική ομιλία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μπελογκραντσίκ Πολυκάρπου, βοηθού Επισκόπου του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου.

Η παρουσίαση θα γίνει στην Αίθουσα Διαλέξεων του Ενοριακού Κέντρου Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου», 1ος όροφος

Διεύθυνση: Τ. Ουάσιγκτον 47, Σόφια.

Ημερομηνία: 19 Μαΐου (Πέμπτη) 2022

Έναρξη: 18:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων