05/09/2022 05/09/2022 Για διάγνωση και θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο Sofiamed εισήχθη ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Βουλγαρίας.  Ο Μακαριώτατος ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγεία κρίθηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο για την πραγματοποίηση εξετάσεων. “Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης προσεύχεται στον Θεό για ειρήνη, υγεία και ευημερία των παιδιών της Ορθόδοξης...
05 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2022 - 16:07

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Πατριάρχης Βουλγαρίας Νεόφυτος

Διαδώστε:
Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Πατριάρχης Βουλγαρίας Νεόφυτος

Για διάγνωση και θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο Sofiamed εισήχθη ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Βουλγαρίας. 

Ο Μακαριώτατος ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγεία κρίθηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο για την πραγματοποίηση εξετάσεων.

“Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης προσεύχεται στον Θεό για ειρήνη, υγεία και ευημερία των παιδιών της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας. Καλούμε τον κλήρο και τον πιστό λαό να προσευχηθεί για την ταχεία ανάρρωση του Πατριάρχη, καθώς και να δεχτεί ως αξιόπιστες τις πληροφορίες που ανακοίνωσε μόνο η Ιερά Σύνοδος της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας – Πατριαρχείο Βουλγαρίας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων