25/11/2019 25/11/2019 Συνάντηση Πρυτάνεων και καθηγητών από θεολογικές Σχολές της Βουλγαρίας, πραγματοποιήθηκε στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σόφιας. Η συνάντηση αυτή διοργανώθηκε από τον νεοεκλεγέντα κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Σόφιας – Καθηγητή Δρ Ιβάιλο Ναϊντένοφ, με τη συγκατάθεση και την ευλογία των πνευματικών δασκάλων των θεολογικών σχολών. Ο Κοσμήτορας κάλεσε τους παρευρισκόμενους να ενώσουν...
25 Νοεμβρίου, 2019 - 9:03
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2019 - 9:04

Συνάντηση των Θεολογικών Σχολών στη Σόφια

Διαδώστε:
Συνάντηση των Θεολογικών Σχολών στη Σόφια

Συνάντηση Πρυτάνεων και καθηγητών από θεολογικές Σχολές της Βουλγαρίας, πραγματοποιήθηκε στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σόφιας.

Η συνάντηση αυτή διοργανώθηκε από τον νεοεκλεγέντα κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Σόφιας – Καθηγητή Δρ Ιβάιλο Ναϊντένοφ, με τη συγκατάθεση και την ευλογία των πνευματικών δασκάλων των θεολογικών σχολών.

Ο Κοσμήτορας κάλεσε τους παρευρισκόμενους να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην εκπαίδευση για να βελτιώσουν και να προετοιμάσουν καλύτερα τους μελλοντικούς Θεολόγου,

Κατά την πρώτη αυτή συνάντηση προγραμματίστηκαν διάφορες κοινές πρωτοβουλίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων