16/04/2019 16/04/2019 Ο θεμέλιος λίθος για την ανέγερση ενός νέου Ναού του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού τέθηκε την περασμένη Κυριακή  στο Dobrich. Τον θεμέλιο λίθο έθεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βάρνας κ. Ιωάννης. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε κατά την ομιλία του στη σπουδαιότητα του ναού στη ζωή των πιστών ενώ αναφέρθηκε και στο βίο του Αγίου Λουκά του...
16 Απριλίου, 2019 - 15:59

Θεμέλιος λίθος για την ανέγερση Ναού του Αγ. Λουκά του Ιατρού

Διαδώστε:
Θεμέλιος λίθος για την ανέγερση Ναού του Αγ. Λουκά του Ιατρού

Ο θεμέλιος λίθος για την ανέγερση ενός νέου Ναού του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού τέθηκε την περασμένη Κυριακή  στο Dobrich. Τον θεμέλιο λίθο έθεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βάρνας κ. Ιωάννης. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε κατά την ομιλία του στη σπουδαιότητα του ναού στη ζωή των πιστών ενώ αναφέρθηκε και στο βίο του Αγίου Λουκά του Ιατρού ο οποίος όπως τόνισε είναι παρόν σε κάθε δύσκολη στιγμή των ανθρώπων. Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους συνέδραμαν ώστε να εξευρεθούν οι πόροι για την ανοικοδόμηση του ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων