13/02/2020 13/02/2020 H επικεφαλής του Περιφερειακού Τμήματος Παιδείας στο Σλίβεν, Μιλένα Χολάκοβα, φιλοξένησε μια περιφερειακή παρουσίαση ορθών πρακτικών στο έργο των Ορθοδόξων Χριστιανικών Ομάδων που εργάζονται στο έδαφος του Σλίβεν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2019/2020. Η συνάντηση αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη και καρποφόρα και προκάλεσε πολλά θετικά συναισθήματα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν αρχηγοί όλων των Ορθοδόξων Χριστιανικών...
13 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2020 - 16:49

Το υπουργείο Παιδείας επιβραβεύει νέους για εξωσχολικές θρησκευτικές δράσεις

Διαδώστε:
Το υπουργείο Παιδείας επιβραβεύει νέους για εξωσχολικές θρησκευτικές δράσεις

H επικεφαλής του Περιφερειακού Τμήματος Παιδείας στο Σλίβεν, Μιλένα Χολάκοβα, φιλοξένησε μια περιφερειακή παρουσίαση ορθών πρακτικών στο έργο των Ορθοδόξων Χριστιανικών Ομάδων που εργάζονται στο έδαφος του Σλίβεν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2019/2020. Η συνάντηση αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη και καρποφόρα και προκάλεσε πολλά θετικά συναισθήματα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν αρχηγοί όλων των Ορθοδόξων Χριστιανικών ομάδων στην περιοχή.

Οι καλές πρακτικές αξιολογήθηκαν από μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επιστήμονες και εμπειρογνώμονες τους τομείς της θρησκείας και της  κοινωνιολογίας.

Τα τελευταία δύο χρόνια το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών σε συνεργασία με την Ένωση Βουλγάρων Δασκάλων παρέχει εκπαίδευση για παιδιά και φοιτητές σε εξωσχολικές δραστηριότητες στο Ορθόδοξο Χριστιανισμό. Προκειμένου να παρουσιάσουν στο κοινό τις καλές πρακτικές αυτών των ομάδων και να τους παρακινήσουν για περαιτέρω εργασία, προβλέπεται να προωθηθούν σε περιφερειακά φόρουμ και σε έξι περιφερειακές διασκέψεις. Στις 10 Απριλίου 2020, θα πραγματοποιηθεί μια Εθνική Διάσκεψη για τον Ανθρωπισμό και την Πίστη, παρουσιάζοντας τις εξαιρετικές εξελίξεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων