10/11/2022 11/11/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως κ. Νικόλαος καθαγίασε έναν σταυρό 18 μέτρων στην περιοχή «Άγιος Γεώργιος», δίπλα από το χωριό Τσράντσα, στην επαρχία Πάζαρτζικ. Μετά τον αγιασμό, ο Σεβασμιώτατος κ. Νικόλαος απευθύνθηκε σε όλους με μια εμπνευσμένη ομιλία στην οποία τόνισε τη σημασία του σταυρού στη ζωή μας. Ο επιβλητικός σταυρός είναι τοποθετημένος σε θεμέλιο 4...
10 Νοεμβρίου, 2022 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2022 - 2:49

Βουλγαρία: Αγιασμός σταυρού 18 μέτρων

Διαδώστε:
Βουλγαρία: Αγιασμός σταυρού 18 μέτρων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως κ. Νικόλαος καθαγίασε έναν σταυρό 18 μέτρων στην περιοχή «Άγιος Γεώργιος», δίπλα από το χωριό Τσράντσα, στην επαρχία Πάζαρτζικ. Μετά τον αγιασμό, ο Σεβασμιώτατος κ. Νικόλαος απευθύνθηκε σε όλους με μια εμπνευσμένη ομιλία στην οποία τόνισε τη σημασία του σταυρού στη ζωή μας.

Ο επιβλητικός σταυρός είναι τοποθετημένος σε θεμέλιο 4 μέτρων. Το βράδυ φωταγωγείται και κοντά του έχουν τοποθετηθεί πυλώνες με τη σημαία της Βουλγαρίας και της Μητρόπολης Φιλιππουπόλεως.

Τους ύμνους απέδωσε η μητροπολιτική χορωδία «Άγιος Ερμής ο Απόστολος» με μαέστρο τον πρωτοψάλτη Γκεόργκι Ράντεφ.

Η εορταστική διάθεση συνεχίστηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την ομάδα του Κέντρου Κοινότητας «Προσβέτα-1922» από το χωριό Τσράντσα.

 

 

 

Φωτογραφίες από bnr.bg, bg-patriarshia.bg

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων