13/02/2023 13/02/2023 Με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Σόφιας ξεκίνησε εκστρατεία συγκέντρωσης κεφαλαίων για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για τις σεισμόπληκτες περιοχές της Συρίας και της Τουρκίας. “Τις τελευταίες ημέρες, γίναμε μάρτυρες των συνεπειών των καταστροφικών σεισμών στη γειτονική Τουρκία και Συρία, οι οποίοι στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων αθώων παιδιών. Πολλοί έμειναν χωρίς...
13 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:46

Βουλγαρία: Εκστρατεία συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για την Τουρκία και τη Συρία

Διαδώστε:
Βουλγαρία: Εκστρατεία συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για την Τουρκία και τη Συρία

Με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Σόφιας ξεκίνησε εκστρατεία συγκέντρωσης κεφαλαίων για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για τις σεισμόπληκτες περιοχές της Συρίας και της Τουρκίας.

“Τις τελευταίες ημέρες, γίναμε μάρτυρες των συνεπειών των καταστροφικών σεισμών στη γειτονική Τουρκία και Συρία, οι οποίοι στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων αθώων παιδιών. Πολλοί έμειναν χωρίς στέγη και τροφή. Χιλιάδες οικογένειες διαλύθηκαν και πόλεις έγιναν ερείπια, ενώ επικράτησε ο φόβος και ο πόνος”, αναφέρεται στην αρχή της ανακοίνωσης.

“Με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, το τμήμα «Έλεος και Φιλανθρωπία» της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας συγκεντρώνει κεφάλαια για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στις πληγείσες περιοχές στην Τουρκία και τη Συρία. Τα κονδύλια που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη. Καλούμε όλους, ανάλογα με τις δυνατότητές τους, να συμμετάσχουν στην εκστρατεία. Ας κάνουμε πράξη τα λόγια του Σωτήρος «Μακάριοι οι ελεήμονες, ότι αυτοί θα ελεηθούν»”, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων