16/05/2022 16/05/2022 Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Σοφίας και Πατριάρχη πάσης Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Ιχτιμάν. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος τόνισε ότι μέσα από αυτήν την Ευαγγελική περικοπή διακηρύσσεται η αγάπη, η φροντίδα και η συμπόνοια του Θεού...
16 Μαΐου, 2022 - 17:23
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2022 - 17:35

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Κυριακή του Παραλύτου στην πόλη Ιχτιμάν

Διαδώστε:
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Κυριακή του Παραλύτου στην πόλη Ιχτιμάν

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Σοφίας και Πατριάρχη πάσης Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Ιχτιμάν.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος τόνισε ότι μέσα από αυτήν την Ευαγγελική περικοπή διακηρύσσεται η αγάπη, η φροντίδα και η συμπόνοια του Θεού προς τον άνθρωπο.

Ακόμη ο Θεοφιλέστατος κάλεσε τους πιστούς να γεμίσουν τις καρδιές τους με πίστη και εμπιστοσύνη στον Θεό, και να είναι ευγνώμονες για τις μεγάλες ευλογίες και τη φιλανθρωπία Του.

Μάλιστα, ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις ευχές του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου για υγεία, χαρά και ειρήνη.

Λόγια ευγνωμοσύνης για την επίσκεψη του Θεοφιλέστατου στο Ιχτιμάν απηύθυνε ο π. Yosif Serev ο οποίος δια του Επισκόπου κ. Πολυκάρπου ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την πατρική αγάπη και ευλογία.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Φωτογραφίες: Αρχιερέας Kostadin Trenev

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων