28/09/2018 28/09/2018 Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Γεωργίας δεν συμμετέχει στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει σχετικά με την αυτοκεφαλία της εκκλησίας της Ουκρανίας, δήλωσε ο Αρχιερέας Andria Jagmaidze ανώτερος κληρικός στην Γεωργιανή Εκκλησία. “Αυτές οι δύο μεγάλες Εκκλησίες διαφωνούν σχετικά με το θέμα αυτό και η κάθε μία από αυτές έχει τη δική της λογική. Δεν συμμετέχουμε σε...
28 Σεπτεμβρίου, 2018 - 11:41

H Εκκλησία της Γεωργίας δεν μετέχει στην διαμάχη για το ουκρανικό

Διαδώστε:
H Εκκλησία της Γεωργίας δεν μετέχει στην διαμάχη για το ουκρανικό

Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Γεωργίας δεν συμμετέχει στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει σχετικά με την αυτοκεφαλία της εκκλησίας της Ουκρανίας, δήλωσε ο Αρχιερέας Andria Jagmaidze ανώτερος κληρικός στην Γεωργιανή Εκκλησία.

“Αυτές οι δύο μεγάλες Εκκλησίες διαφωνούν σχετικά με το θέμα αυτό και η κάθε μία από αυτές έχει τη δική της λογική. Δεν συμμετέχουμε σε αυτές τις συζητήσεις”, σχολίασε και πρόσθεσε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στην εκκλησιαστική ζωή της Ουκρανίας, επομένως “είναι πολύ δύσκολο να γίνουν προβλέψεις”

Ο Γεωργιανός Πατριάρχης είχε δηλώσει στο πρακτορείο Interfax ότι η επίσημη θέση της Εκκλησίας της χώρας σχετικά με το ουκρανικό ζήτημα θα συζητηθεί στο επόμενη συνάντηση της Ιεράς Συνόδου τους επόμενους μήνες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων