22/12/2018 22/12/2018 Συνάντηση με τον Υπουργό Γεωργίας της Γεωργίας κ. Levan Davitashvili είχε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας Β’. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις προοπτικές της γεωργικής ανάπτυξης, στα υπάρχοντα προβλήματα και προκλήσεις. Ο κ. Υπουργός μίλησε για τα προγράμματα που εφαρμόζει το κράτος για τη στήριξη και την ενίσχυση της γεωργίας. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διάφοροι τομείς...
22 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2018 - 14:56

Συνάντηση του Πατριάρχη Γεωργίας κ. Ηλία με τον Υπουργό Γεωργίας

Διαδώστε:
Συνάντηση του Πατριάρχη Γεωργίας κ. Ηλία με τον Υπουργό Γεωργίας

Συνάντηση με τον Υπουργό Γεωργίας της Γεωργίας κ. Levan Davitashvili είχε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας Β’. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις προοπτικές της γεωργικής ανάπτυξης, στα υπάρχοντα προβλήματα και προκλήσεις. Ο κ. Υπουργός μίλησε για τα προγράμματα που εφαρμόζει το κράτος για τη στήριξη και την ενίσχυση της γεωργίας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διάφοροι τομείς της γεωργίας, συμπεριλαμβανομένων των καλλιεργειών δημητριακών, της αμπελοκαλλιέργειας, της συγκομιδής, της μελισσοκομίας, της εκτροφής βοοειδών, της πτηνοτροφίας. Σημειώθηκε ότι τα μέτρα που έλαβε το κράτος θα επηρεάσουν θετικά την ανάπτυξη της γεωργίας και των οικογενειών που ζουν σε χωριά.

Από την πλευρά του ο Πατριάρχης μίλησε για τη σημασία της αύξησης της γεωργιανής παραγωγής και εξέφρασε την ελπίδα ότι το υπουργείο θα ενισχύσει περαιτέρω την ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων