06/05/2021 06/05/2021 Οι Γεωργιανοί στρατιώτες, που συμμετέχουν στην αποστολή “Ισχυρή υποστήριξη” στο Αφγανιστάν ως ειρηνευτική δύναμη, πανηγύρισαν τη μνήμη του Αγίου Γεωργίου στο ομώνυμο παρεκκλήσι του Αγίου στην αεροπορική βάση Bagram. Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προέστη ο πατήρ Πέτρος Καχισβίλι, ενώ παρέστη ο Διοικητής του 32ου τάγματος της 3ης Ταξιαρχίας Πεζικού, ο Αντισυνταγματάρχης Ταριέλ Μαχαρασβίλι και το προσωπικό του...
06 Μαΐου, 2021 - 18:41
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2021 - 18:55

Αφγανιστάν: Οι Γεωργιανοί στρατιώτες τίμησαν τον Άη Γιώργη

Διαδώστε:
Αφγανιστάν: Οι Γεωργιανοί στρατιώτες τίμησαν τον Άη Γιώργη

Οι Γεωργιανοί στρατιώτες, που συμμετέχουν στην αποστολή “Ισχυρή υποστήριξη” στο Αφγανιστάν ως ειρηνευτική δύναμη, πανηγύρισαν τη μνήμη του Αγίου Γεωργίου στο ομώνυμο παρεκκλήσι του Αγίου στην αεροπορική βάση Bagram.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προέστη ο πατήρ Πέτρος Καχισβίλι, ενώ παρέστη ο Διοικητής του 32ου τάγματος της 3ης Ταξιαρχίας Πεζικού, ο Αντισυνταγματάρχης Ταριέλ Μαχαρασβίλι και το προσωπικό του τάγματος.

Το 32ο τάγμα της 3ης Ταξιαρχίας Πεζικού των Γεωργιανών Δυνάμεων διεξάγει την αποστολή “Ισχυρή υποστήριξη” στην αεροπορική βάση του Bagram από τον Ιανουάριο. Το κύριο καθήκον των ειρηνευτικών δυνάμεων είναι η προστασία της ασφάλειας της Βάσης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων