01/08/2022 01/08/2022 Η τραγωδία του Γκουνταούρι και ο θάνατος του Επισκόπου Σαμτάβι και Κάσπι κυρού Διαμανού προκάλεσαν παγκόσμια θλίψη. «Μεγάλος είναι και ο πόνος της καρδιάς μας», αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση του Πατριαρχείου Γεωργίας, που ενημερώνει για την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του μακαριστού Επισκόπου. Η κηδεία των θυμάτων της πτώσης του ελικοπτέρου θα γίνει αύριο, Τρίτη, 2...
01 Αυγούστου, 2022 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2022 - 10:39

Αύριο η εξόδιος του μακαριστού Επισκόπου Σαμτάβι και των θυμάτων της πτώσης του ελικοπτέρου

Διαδώστε:
Αύριο η εξόδιος του μακαριστού Επισκόπου Σαμτάβι και των θυμάτων της πτώσης του ελικοπτέρου

Η τραγωδία του Γκουνταούρι και ο θάνατος του Επισκόπου Σαμτάβι και Κάσπι κυρού Διαμανού προκάλεσαν παγκόσμια θλίψη. «Μεγάλος είναι και ο πόνος της καρδιάς μας», αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση του Πατριαρχείου Γεωργίας, που ενημερώνει για την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του μακαριστού Επισκόπου.

Η κηδεία των θυμάτων της πτώσης του ελικοπτέρου θα γίνει αύριο, Τρίτη, 2 Αυγούστου, στις 14:00 στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Σαμτάβι. Οι σοροί των θυμάτων θα βρίσκονται στον ναό για τον τελευταίο ασπασμό από τις 9:30 το πρωί.

Σημειώνεται ότι όλες οι πανηγυρικές εκδηλώσεις, που σχετίζονται με τα ονομαστήρια του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Πάσης Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’, θα ακυρωθούν λόγω του τραγικού γεγονότος.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων