19/12/2020 19/12/2020 Φαίνεται πως τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού έχουν γίνει πολύ αυστηρά στην Γεωργία.  Συγκεκριμένα, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα πριν την έναρξη της Θείας Λειτουργίας για την εορτή του Αγίου Νικολάου (κατά το ιουλιανό ημερολόγιο) τόσο ο Μητροπολίτης Σενάκι κ. Σίο, ο οποίος θα προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας,...
19 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:34
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2020 - 21:45

Έκαναν τεστ για τον κορωνοϊό σε κληρικούς πριν την Θεία Λειτουργία

Διαδώστε:
Έκαναν τεστ για τον κορωνοϊό σε κληρικούς πριν την Θεία Λειτουργία

Φαίνεται πως τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού έχουν γίνει πολύ αυστηρά στην Γεωργία. 

Συγκεκριμένα, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα πριν την έναρξη της Θείας Λειτουργίας για την εορτή του Αγίου Νικολάου (κατά το ιουλιανό ημερολόγιο) τόσο ο Μητροπολίτης Σενάκι κ. Σίο, ο οποίος θα προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, όσο και οι υπόλοιποι κληρικοί που θα συλλειτουργούσαν, υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το wenews.ge ο Μητροπολίτης ξεκίνησε την ακολουθία του Όρθρου αφότου βγήκαν όλα τα αποτελέσματα των τεστ τα οποία βρέθηκαν αρνητικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων