23/10/2023 23/10/2023 Τον Προκαθήμενο της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας κ.κ. Ηλία Β’ επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Αγίας Έδρας στην Τιφλίδα, Σεβασμιώτατος Jose A. Betancourt, καθώς ολοκληρώνεται η θητεία στην Γεωργία. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου, στην έδρα του Πατριαρχείου με τις δύο πλευρές να στέκονται στην καλή συνεργασία όλων αυτών των χρόνων και τον αμοιβαίο...
23 Οκτωβρίου, 2023 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2023 - 11:16

Ο Πρέσβης της Αγίας Έδρας στην Τιφλίδα επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Γεωργίας Ηλία

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης της Αγίας Έδρας στην Τιφλίδα επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Γεωργίας Ηλία

Τον Προκαθήμενο της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας κ.κ. Ηλία Β’ επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Αγίας Έδρας στην Τιφλίδα, Σεβασμιώτατος Jose A. Betancourt, καθώς ολοκληρώνεται η θητεία στην Γεωργία.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου, στην έδρα του Πατριαρχείου με τις δύο πλευρές να στέκονται στην καλή συνεργασία όλων αυτών των χρόνων και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Ο Μακαριώτατος κ.κ. Ηλίας Β’ ευχαρίστησε τον πρέσβη για το γόνιμο έργο του στη χώρα και του ευχήθηκε περαιτέρω επιτυχίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων