08/04/2020 08/04/2020 Τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου (με το παλαιό ημερολόγιο) εόρτασε χθες 7 Απριλίου η Ορθόδοξη Εκκλησία της Γεωργίας. Ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας σε τηλεοπτικό του μήνυμα που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό του Πατριαρχείου ευχήθηκε στον γεωργιανό λαό, που ζει στη χώρα αλλά και στο εξωτερικό, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην περιοχή της Αμπχαζίας:...
08 Απριλίου, 2020 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2020 - 9:23

Πατρ. Γεωργίας: Τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς τον Θεό

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: Τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς τον Θεό

Τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου (με το παλαιό ημερολόγιο) εόρτασε χθες 7 Απριλίου η Ορθόδοξη Εκκλησία της Γεωργίας.
Ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας σε τηλεοπτικό του μήνυμα που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό του Πατριαρχείου ευχήθηκε στον γεωργιανό λαό, που ζει στη χώρα αλλά και στο εξωτερικό, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην περιοχή της Αμπχαζίας: Ο Κύριος ας ευλογεί το έθνος μας με ειρήνη» τόνισε.

«Πρέπει να θυμόμαστε ότι όλα από τον Θεό. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η δύναμη του Θεού εκδηλώνεται σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε κράτος. Πρέπει επίσης να γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς τον Θεό. (…) Πρέπει να το θυμόμαστε αυτό», είπε .
«Ζούμε σε μια δύσκολη στιγμή και συχνά δεν έχουμε απαντήσεις γιατί συμβαίνουν τα διάφορα γεγονότα. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να εξηγήσει τα πάντα, αλλά πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι με το Έλεος του Θεού τα δεινά θα περάσουν και η ειρήνη θα κυριαρχήσει».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων