28/04/2019 28/04/2019 “Το αθεϊστικό κύμα έχει ενισχυθεί παγκοσμίως και η επιρροή του αισθάνεται και στη χώρα μας. Έχει καταστεί σαφές πώς ο άνθρωπος μπορεί εύκολα να υποβαθμιστεί, μπορεί να γίνει αυτοκαταστροφικός χωρίς την πίστη στον Κύριο” αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων στο πασχάλιο μήνυμα του ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Ο Πατριάρχης θέτει ενώπιον τον πιστών τους προβληματισμούς του...
28 Απριλίου, 2019 - 13:37

Πατρ. Γεωργίας: “Το αθεϊστικό κύμα έχει ενισχυθεί παγκοσμίως”

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: “Το αθεϊστικό κύμα έχει ενισχυθεί παγκοσμίως”

“Το αθεϊστικό κύμα έχει ενισχυθεί παγκοσμίως και η επιρροή του αισθάνεται και στη χώρα μας. Έχει καταστεί σαφές πώς ο άνθρωπος μπορεί εύκολα να υποβαθμιστεί, μπορεί να γίνει αυτοκαταστροφικός χωρίς την πίστη στον Κύριο” αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων στο πασχάλιο μήνυμα του ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Ο Πατριάρχης θέτει ενώπιον τον πιστών τους προβληματισμούς του σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της Γεωργίας αλλά και τον κόσμο γενικότερα. “Τα μηνύματα που πηγάζουν από την εκ νεκρών Ανάσταση του Κυρίου θα πρέπει να μας γίνουν καθημερινή διδαχή και να ενισχύουν την προσπάθεια μας για την συνεχή πνευματική εγρήγορση” τόνισε σε άλλο σημείο του μηνύματος του. Το μήνυμα του Πατριάρχη κ.κ. Ηλία διαβάστηκε κατά τη διάρκεια της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγιας Τριάδας στη Τιφλίδα καθώς και σε άλλους ναούς της γεωργιανής επικράτειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων