11/08/2019 11/08/2019 Στη νεότητα ήταν αφιερωμένο το σημερινό κήρυγμα του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία από τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος στη Τιφλίδα. “Θέλω να δώσω ιδιαίτερη προσοχή στη νεολαία μας, η νεολαία είναι έξυπνη, σοφή, αλλά η κακή εξουσία προσπαθεί να πάρει τους νέους μας από τον Θεό” τόνισε χαρακτηριστικά ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας. “Το παρελθόν...
11 Αυγούστου, 2019 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2019 - 16:44

Πατρ. Γεωργίας: “Ζούμε σε μια περίοδο έντονης ανησυχίας”

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: “Ζούμε σε μια περίοδο έντονης ανησυχίας”

Στη νεότητα ήταν αφιερωμένο το σημερινό κήρυγμα του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία από τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος στη Τιφλίδα.

“Θέλω να δώσω ιδιαίτερη προσοχή στη νεολαία μας, η νεολαία είναι έξυπνη, σοφή, αλλά η κακή εξουσία προσπαθεί να πάρει τους νέους μας από τον Θεό” τόνισε χαρακτηριστικά ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας.

“Το παρελθόν πρέπει να είναι ο δείκτης μας. Πρέπει να μάθουμε τι να πράττουμε ορθά και τι όχι. Ο λαός μας πέρασε δύσκολες στιγμές. Πόλεμοι και ταραχές ήταν συχνά φαινόμενα, αλλά διατηρήσαμε την αληθινή πίστη. Ευχαριστούμε τον Κύριο για τη χάρη του. Σήμερα ζούμε σε μια δύσκολη εποχή, σε μια περίοδο ανησυχίας, αλλά πρέπει να το αντέξουμε και ιδιαίτερα οι νέοι μας που είναι η ελπίδα κάθε νέας αρχής” ανέφερε σε άλλο σημείο του κηρύγματος του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων