13/06/2022 13/06/2022 Προεξάρχοτνος του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία, τον οποίο πλαισίωναν Αρχιερείς και κληρικοί της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησία, εορτάστηκε η Πεντηκοστή στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος στη Τιφλίδα.  Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στην οποία συμμετείχε πλήθος πιστών και ιδιαίτερα νέοι σε ηλικία, τελέστηκε η ακολουθία του Εσπερινού της Γονυκλισίας όπου αναγνώστηκαν και...
13 Ιουνίου, 2022 - 9:31
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2022 - 8:50

Πατριάρχης Γεωργίας: “Η χάρις της Αγίας Τριάδος να σκεπάζει όλο τον κόσμο”

Διαδώστε:
Πατριάρχης Γεωργίας: “Η χάρις της Αγίας Τριάδος να σκεπάζει όλο τον κόσμο”

Προεξάρχοτνος του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία, τον οποίο πλαισίωναν Αρχιερείς και κληρικοί της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησία, εορτάστηκε η Πεντηκοστή στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος στη Τιφλίδα. 

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στην οποία συμμετείχε πλήθος πιστών και ιδιαίτερα νέοι σε ηλικία, τελέστηκε η ακολουθία του Εσπερινού της Γονυκλισίας όπου αναγνώστηκαν και οι ευχές.

Ακολούθως ο Προκαθήμενος της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας ευχήθηκε ο Θεός μα είναι πάντα μαζί με το λαό της Γεωργίας και να τον ενισχύει. “Ο Θεός είναι μαζί μας! Σας εύχομαι ιδιαίτερα για τη σημερινή ημέρα! Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, η χάρις της Αγίας Τριάδος, να σκεπάζει όλη τη Γεωργία και όλο τον κόσμο”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων