18/11/2020 18/11/2020 Το Πατριαρχείο Γεωργίας επισκέφθηκε σήμερα ο Μάικ Πομπέο όπου είχε συνάντηση με τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ Ηλία.  Ως γνωστών ο αμερικανός υπουργός εξωτερικών πραγματοποιεί επίσκεψη σε διάφορες χώρες, μεταξύ αυτών και η Γεωργία, όπου έχει διαδοχικές συναντήσεις και συνομιλίες με επίκεντρο το ζήτημα των θρησκευτικών ελευθεριών. Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Μάικ...
18 Νοεμβρίου, 2020 - 10:53
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2020 - 18:11

Στον Πατριάρχη Γεωργίας ο Μάικ Πομπέο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Γεωργίας ο Μάικ Πομπέο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Πατριαρχείο Γεωργίας επισκέφθηκε σήμερα ο Μάικ Πομπέο όπου είχε συνάντηση με τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ Ηλία. 

Ως γνωστών ο αμερικανός υπουργός εξωτερικών πραγματοποιεί επίσκεψη σε διάφορες χώρες, μεταξύ αυτών και η Γεωργία, όπου έχει διαδοχικές συναντήσεις και συνομιλίες με επίκεντρο το ζήτημα των θρησκευτικών ελευθεριών.

Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Μάικ Πομπέο και σχολίασε το γεγονός με μια ανάρτησή του στο twitter όπου γράφει: “Ήταν μεγάλη μου χαρά που συναντήθηκα με τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία. Ως μέλος της Διεθνούς Συμμαχίας Θρησκευτικής Ελευθερίας, ο ρόλος της Γεωργίας στην προώθηση και προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας σε όλο τον κόσμο δεν μπορεί να υποτιμηθεί».

Δείτε την ανάρτησή του για την επίσκεψη στο Πατριαρχείο Γεωργίας αλλά και τις συναντήσεις που είχε με αξιωματούχους της χώρας πατώντας εδώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Γεωργία: 

“Ο υπουργός Πομπέο με ευχαρίστηση συναντήθηκε με τον, Πατριάρχη της Γεωργιανής Ορθόδοξης Εκκλησίας Ηλεία ΙΙ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Υπουργός Εξωτερικών και η Αυτού Μακαριώτητα συζήτησαν τον σημαντικό ρόλο της Γεωργίας στη στήριξη της θρησκευτικής ελευθερίας στον κόσμο».

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του στη Γεωργία ο κ. Πομπέο θα αναχωρήσει για το Ισραήλ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Γεωργίας Σαλόμε Ζουραμπισβίλι στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ πριν τη συνάντηση με τον Πατριάρχη κ.κ. Ηλία, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Γιώργη Γκαχάρια και τον υπουργό Εξωτερικών Ντέιβιτ Ζαλκαλιάν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων