03/03/2021 03/03/2021 Με τον νεοεκλεγέντα πρωθυπουργό της Γεωργίας Ηρακλή Γκαριμπασβίλι συναντήθηκε χθες 2 Μαρτίου ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Ο Μακαριώτατος συνεχάρη τον κ. Γκαριμπασβίλι για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. “Είναι πάντα μεγάλη ευτυχία και μεγάλη τιμή για μένα, να συναντιέμαι με τον Μακαριώτατο. Σήμερα, για άλλη μια φορά...
03 Μαρτίου, 2021 - 9:02

Στον Πατριάρχη Γεωργίας ο πρωθυπουργός Γκαριμπασβίλι

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Γεωργίας ο πρωθυπουργός Γκαριμπασβίλι

Με τον νεοεκλεγέντα πρωθυπουργό της Γεωργίας Ηρακλή Γκαριμπασβίλι συναντήθηκε χθες 2 Μαρτίου ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Ο Μακαριώτατος συνεχάρη τον κ. Γκαριμπασβίλι για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

“Είναι πάντα μεγάλη ευτυχία και μεγάλη τιμή για μένα, να συναντιέμαι με τον Μακαριώτατο. Σήμερα, για άλλη μια φορά εκφράζω τον μεγάλο σεβασμό και τη μεγάλη μας αγάπη για τον Πατριάρχη μας και για την Εκκλησία μας στο σύνολό της” δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας μετά τη συνάντηση και πρόσθεσε:
“Όπως γνωρίζετε, σήμερα είναι μια εποχή γεμάτη προκλήσεις. Έχουμε δει μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον της Εκκλησίας αλλά και κατά του Πατριάρχη. Έχουμε δει και ακούσει πρωτοφανείς συκοφαντίες, οι οποίες, φυσικά, είναι απολύτως απαράδεκτες και δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του λαού μας, της χώρας μας και της Εκκλησίας. Εγώ ως αρχηγός της κυβέρνησης, δεσμεύτηκα την να παρέχω πλήρη υποστήριξη στην Εκκλησία, επιβεβαιώνοντας εκ νέου τον σεβασμό και την αγάπη μου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων