04/12/2022 04/12/2022 Καθήκον των γονέων είναι να μοιράζονται την πίστη τους και την εκκλησιαστική ζωή με τα παιδιά τους. Αυτά είπε στο κήρυγμά του ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας για την σημερινή εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου (με το παλαιό ημερολόγιο), στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος, στη Τιφλίδα. Γραφείο ρεπορτάζ – ope.gr Στο μήνυμά του ο Μακαριώτατος...
04 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:57
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2022 - 17:02

Το μήνυμα του Πατριάρχη Γεωργίας για τα Εισόδια της Θεοτόκου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Το μήνυμα του Πατριάρχη Γεωργίας για τα Εισόδια της Θεοτόκου (ΦΩΤΟ)

Καθήκον των γονέων είναι να μοιράζονται την πίστη τους και την εκκλησιαστική ζωή με τα παιδιά τους. Αυτά είπε στο κήρυγμά του ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας για την σημερινή εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου (με το παλαιό ημερολόγιο), στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος, στη Τιφλίδα.

  • Γραφείο ρεπορτάζ – ope.gr

Στο μήνυμά του ο Μακαριώτατος ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς για την σημερινή εορτή. Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις δυσκολίες που πέρασε η χώρα, είπε: ” Έχουμε περάσει έναν δύσκολο δρόμο, έχουμε περάσει από την κόλαση. Έχω δει σε ένα βιβλίο τα ονόματα όλων των ανθρώπων που πυροβολήθηκαν από τους κομμουνιστές για την πίστη τους”.

“Οι καιροί έχουν αλλάξει. Καθήκον των γονέων είναι να μοιράζονται την πίστη τους και την εκκλησιαστική ζωή με τα παιδιά τους”, υπογράμμισε ο Μακαριώτατος και πρόσθεσε: “Ελπίζω να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε”.

“Ο Θεός είναι μαζί μας!“, κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: Ο Πατριάρχης Γεωργίας για τη νηστεία των Χριστουγέννων

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από patriarchate.ge

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων