10/11/2019 11/11/2019 Νίκος Οικονόμου / Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”   Την δική του άποψη σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Πατριαρχείο Γεωργίας κατέθεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πότι και Χόμπι κ. Γρηγόριος. “Η ζωή προχωράει. Βλέπετε ότι όχι μόνο το Πατριαρχείο αλλά ολόκληρη η χώρα ως ένα βαθμό είναι σε αναβρασμό και πρωτίστως χρειαζόμαστε ειρήνη και έπειτα θα...
10 Νοεμβρίου, 2019 - 22:37
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2019 - 1:25

“Χρειαζόμαστε ειρήνη και έπειτα θα μιλήσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εκκλησία”

Διαδώστε:
“Χρειαζόμαστε ειρήνη και έπειτα θα μιλήσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εκκλησία”

Νίκος Οικονόμου / Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Την δική του άποψη σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Πατριαρχείο Γεωργίας κατέθεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πότι και Χόμπι κ. Γρηγόριος.

“Η ζωή προχωράει. Βλέπετε ότι όχι μόνο το Πατριαρχείο αλλά ολόκληρη η χώρα ως ένα βαθμό είναι σε αναβρασμό και πρωτίστως χρειαζόμαστε ειρήνη και έπειτα θα μιλήσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εκκλησία, η χώρα ή ο κάθε άνθρωπος», δήλωσε ο Σεβασμιώτατος.

Σε ερώτηση αν θα στηρίξει την αναγνώριση της αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας, ο Σεβασμιώτατος απάντησε: “Δεν έχει σημασία τι υποστηρίζω εγώ, σημασία έχει η απόφαση που θα πάρει η Εκκλησία και η ώρα αυτή θα έρθει”.

Σχετικά με το αν θα πρέπει να συγκληθεί η Ιερά Σύνοδος την δεδομένη στιγμή, ο Σεβ. Μητροπολίτης Πότι και Χόμπι κ. Γρηγόριος επισήμανε ότι αυτό θα το αποφασίσει ο Πατριάρχης Γεωργίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ για τις πρόσφατες εξελίξεις στο Πατριαρχείο Γεωργίας:

Ο Πατρ. Γεωργίας παύει τον βοηθό του Επ. Ιάκωβο

«Ψεύδη τα περί παραίτησης του Πατρ. Γεωργίας»

Πατρ. Γεωργίας: Να μην προκαλούμε με τις δηλώσεις μας

Η θλίψη του Πατριάρχη Γεωργίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων