18/09/2018 18/09/2018 Βραβεία και οικονομική ενίσχυση σε μαθητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους σε εργασίες, απένειμε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στην αίθουσα της Μητροπόλεως του Πατριαρχείου στο Αμμάν. Η ενίσχυση δόθηκε στους μαθητές του Πατριαρχείου στην Ιορδανία, Μαδηβάν και Φχές σε εκδήλωση υπό την Γενική Διευθύντρια των σχολείων κ.Σουχέρ Μπετζάλι....
18 Σεπτεμβρίου, 2018 - 10:53

Βραβεία σε μαθητές από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Βραβεία σε μαθητές από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Βραβεία και οικονομική ενίσχυση σε μαθητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους σε εργασίες, απένειμε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στην αίθουσα της Μητροπόλεως του Πατριαρχείου στο Αμμάν.

Η ενίσχυση δόθηκε στους μαθητές του Πατριαρχείου στην Ιορδανία, Μαδηβάν και Φχές σε εκδήλωση υπό την Γενική Διευθύντρια των σχολείων κ.Σουχέρ Μπετζάλι.
Ο Πατριάρχης απένειμε στην κ. Σουχέρ Μπετζάλι την εικόνα του Δεσπότου Χριστού, ενώ η κ. Μπετζάλι απένειμε στον κ.κ. Θεόφιλο πίνακα που ζωγράφισε μαθήτρια ενός από τα σχολεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων