23/09/2021 23/09/2021 Επί τη μνήμη των γονέων της Θεοτόκου, αγίων και δικαίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, τελέσθηκε θεία Λειτουργία στην επ’ ονόματι αυτών Ιερά Μονή, την προσκειμένη στο τείχος της πύλης του Αγίου Στεφάνου ή των Λεόντων. Προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελενουπόλεως κ. Ιωακείμ και συλλειτούργησαν ο Αρχιμανδρίτης π. Μακάριος, οι Πρεσβύτεροι π. Γεώργιος και π. Νεκτάριος...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 18:38

Η γιορτή των Αγίων Θεοπατόρων στο τείχος των Λεόντων

Διαδώστε:
Η γιορτή των Αγίων Θεοπατόρων στο τείχος των Λεόντων

Επί τη μνήμη των γονέων της Θεοτόκου, αγίων και δικαίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, τελέσθηκε θεία Λειτουργία στην επ’ ονόματι αυτών Ιερά Μονή, την προσκειμένη στο τείχος της πύλης του Αγίου Στεφάνου ή των Λεόντων. Προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελενουπόλεως κ. Ιωακείμ και συλλειτούργησαν ο Αρχιμανδρίτης π. Μακάριος, οι Πρεσβύτεροι π. Γεώργιος και π. Νεκτάριος και ο Ιεροδιάκονος Συμεών, υπό του ανακαινιστού του Ιερού Ναού, ηγουμένου Αρχιμανδρίτου π. Μελετίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων