24/04/2023 24/04/2023 Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο συναντήθηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου (11 Απριλίου κατά το Παλαιό Ημερολόγιο) ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου κ. Ιωαννίκιος συνοδευόμενος από κληρικούς και λαϊκούς. Ο Μητροπολίτης και η ακολουθία του ζήτησαν την ευλογία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων. Στη συνέχεια οι Ιερείς και η Κοινότητα της Βηθλεέμ υπό τον Πατριαρχικό Επίτροπο Μητροπολίτη Διοκαισαρείας κ....
24 Απριλίου, 2023 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2023 - 20:36

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Ιωαννίκιος στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Ιωαννίκιος στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο συναντήθηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου (11 Απριλίου κατά το Παλαιό Ημερολόγιο) ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου κ. Ιωαννίκιος συνοδευόμενος από κληρικούς και λαϊκούς.

Ο Μητροπολίτης και η ακολουθία του ζήτησαν την ευλογία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων.

Στη συνέχεια οι Ιερείς και η Κοινότητα της Βηθλεέμ υπό τον Πατριαρχικό Επίτροπο Μητροπολίτη Διοκαισαρείας κ. Βενέδικτο, οι Ιερείς της Κοινότητος του Χωρίου των Ποιμένων-Μπετσαχούρ, οι Επίτροποι της Κοινότητος Τάϋμπε της περιοχής Ραμάλας και οι Επίτροποι της Κοινότητος Ρέμλης, Αρχαίας Αριμάθαιας υπό τον ηγούμενο αυτής Αρχιμανδρίτη π. Νήφωνα, προσκάλεσαν τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων στην πανήγυριν της Ρέμλης, την ερχομένη Κυριακή των Μυροφόρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων