27/02/2024 27/02/2024 Σειρά επισκέψεων δέχθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βόστρων κ. Τιμόθεο, Έξαρχο του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο για θέματα της Εξαρχίας του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο. Ακόμη δέχθηκε την κυρία Μαρία Ζωζωνάκη, εργαζομένη στο εν Ιεροσολύμοις τμήμα της Ευρωπαικής Ενώσεως, με την οποία συζήτησαν...
27 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:06
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2024 - 9:03

Σειρά επισκέψεων δέχθηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Σειρά επισκέψεων δέχθηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων

Σειρά επισκέψεων δέχθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βόστρων κ. Τιμόθεο, Έξαρχο του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο για θέματα της Εξαρχίας του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο.

Ακόμη δέχθηκε την κυρία Μαρία Ζωζωνάκη, εργαζομένη στο εν Ιεροσολύμοις τμήμα της Ευρωπαικής Ενώσεως, με την οποία συζήτησαν θέματα υποστήριξης του Πατριαρχείου.

Τέλος, υποδέχθηκε τον π. Yiannick Provost μετά της Πρεσβυτέρας αυτού Αναστασίας, Ιερέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Γαλλία, ο οποιος ήρθε για προσκύνημα στους Αγίους Τόπους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων