20/07/2019 20/07/2019 Συγκινούν οι φωτογραφίες που είδαν το “φως της δημοσιότητας” του πρώην Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίου.  Ο πρώην Πατριάρχης βρίσκεται στην Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και δέχεται τις φροντίδες του ηγουμένου Γέροντα Χρυσοστόμου. Μετά την δύσκολη περίοδο της ζωής του και τους “πειρασμούς” που χτύπησαν το Πατριαρχείο και τον ίδιο η ασθένεια τον έχει...
20 Ιουλίου, 2019 - 15:24
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2019 - 15:44

Ο πρ. Πατριάρχης δέχεται τις φροντίδες ενός Ηγουμένου

Διαδώστε:
Ο πρ. Πατριάρχης δέχεται τις φροντίδες ενός Ηγουμένου

Συγκινούν οι φωτογραφίες που είδαν το “φως της δημοσιότητας” του πρώην Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίου.  Ο πρώην Πατριάρχης βρίσκεται στην Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και δέχεται τις φροντίδες του ηγουμένου Γέροντα Χρυσοστόμου.

Μετά την δύσκολη περίοδο της ζωής του και τους “πειρασμούς” που χτύπησαν το Πατριαρχείο και τον ίδιο η ασθένεια τον έχει καταβάλει. Εδώ και καιρό ο “Γέροντας της ερήμου” ηγούμενος της μονής Αγίου Γερασίμου τον φροντίζει προσωπικά ο ίδιος όπως προαναφέρθηκε, δίνοντας του χώρο στο μοναστήρι του.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πατήρ Τιμόθεος Ηλιάκης

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων