07/11/2019 07/11/2019 Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος συναντήθηκε το πλήρωμα της ρουμανικής φρεγάτας “Βασιλιάς Φερδινάνδος”, στον οποίον πρόσφεραν ένα καπέλο με τα εμβλήματα του ρουμανικού πλοίου. Η φρεγάτα, που βρίσκεται σε αποστολή στη Μεσόγειο, αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Χάιφα, όπου τους επισκέφθηκε ο αντιπρόσωπος του Πατριαρχείου της Ρουμανίας στους Αγίους Τόπους, Αρχιμανδρίτης Θεόφιλος.  Ο Πατριάρχης...
07 Νοεμβρίου, 2019 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2019 - 14:27

Στον Πατρ. Ιεροσολύμων το πλήρωμα της Φρεγάτας “Β.Φερδινάνδος”

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Ιεροσολύμων το πλήρωμα της Φρεγάτας “Β.Φερδινάνδος”

Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος συναντήθηκε το πλήρωμα της ρουμανικής φρεγάτας “Βασιλιάς Φερδινάνδος”, στον οποίον πρόσφεραν ένα καπέλο με τα εμβλήματα του ρουμανικού πλοίου.

Η φρεγάτα, που βρίσκεται σε αποστολή στη Μεσόγειο, αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Χάιφα, όπου τους επισκέφθηκε ο αντιπρόσωπος του Πατριαρχείου της Ρουμανίας στους Αγίους Τόπους, Αρχιμανδρίτης Θεόφιλος.

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων ευλόγησε τους Ρουμάνους και την αποστολή τους και τους δώρισε μια εικόνα.

«Το πλήρωμα αποτελείτο από Ορθόδοξους Χριστιανούς που ήθελαν να προσκυνήσουν στους Αγίους Τόπους» δήλωσε στην τηλεόραση Trinitas ο Αρχιμ. Θεόφιλος

Πηγή: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων