01/01/2019 01/01/2019 Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Πατριάρχης Μόσχας κ. Κύριλλος όσον αφορά στην τραγωδία στο Μαγκνιτοκόρσκ, όπου στις 31 Δεκεμβρίου λόγω της έκρηξης φυσικού αερίου κατέρρευσε ένα τμήμα 9όροφης πολυκατοικίας. Συγκεκριμένα ανέφερε, “Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια σε όσους έχουν πάθει ζημιά λόγω αυτής της τρομερής καταστροφής. Προσεύχομαι στον Κύριο να παρηγορήσει τους συγγενείς των σκοτωμένων...
01 Ιανουαρίου, 2019 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2019 - 18:25

Συλλυπητήρια Πατριάρχη Μόσχας για τα θύματα από την έκρηξη φυσικού αερίου

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Πατριάρχη Μόσχας για τα θύματα από την έκρηξη φυσικού αερίου

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Πατριάρχης Μόσχας κ. Κύριλλος όσον αφορά στην τραγωδία στο Μαγκνιτοκόρσκ, όπου στις 31 Δεκεμβρίου λόγω της έκρηξης φυσικού αερίου κατέρρευσε ένα τμήμα 9όροφης πολυκατοικίας. Συγκεκριμένα ανέφερε, “Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια σε όσους έχουν πάθει ζημιά λόγω αυτής της τρομερής καταστροφής. Προσεύχομαι στον Κύριο να παρηγορήσει τους συγγενείς των σκοτωμένων και να τους στηρίξει σωματικά και πνευματικά. Ελπίζω οι τοπικές αρχές να παρέχουν όλη την απαραίτητη στήριξη στις οικογένειες των παθόντων και σε όσους έχουν χάσεις τους δικούς τους ανθρώπους. Οι ιερείς και οι λαϊκοί της επαρχίας του Μαγκνιτογκόρσκ είναι έτοιμοι πνευματικά να στηρίξουν όλους τους παθόντες και να μοιραστούν μαζί τους τα βάσανα και τις θλίψεις της δύσκολης αυτής της δοκιμασίας,” κατέληξε ο Πατριάρχης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων