05/11/2018 05/11/2018 Η συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Ουκρανού Προέδρου Πιοτρ Ποροσένκο στην Κωνσταντινούπολη, δε σημαίνει ότι δημιουργήθηκε στην Ουκρανία αυτόνομη εκκλησία δήλωσε ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος για τις σχέσεις Εκκλησίας και Κοινωνίας του Πατριαρχείου Μόσχας Βλαντιμίρ Λεγκόιντα. “Ολες αυτές οι συμφωνίες μεταξύ των ουκρανικών αρχών και του Φαναρίου, δεν αλλάζουν τίποτα για...
05 Νοεμβρίου, 2018 - 8:45

Μόσχα: Η συμφωνία Φαναρίου- Κιέβου δεν σημαίνει αυτοκεφαλία

Διαδώστε:
Μόσχα: Η συμφωνία Φαναρίου- Κιέβου δεν σημαίνει αυτοκεφαλία

Η συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Ουκρανού Προέδρου Πιοτρ Ποροσένκο στην Κωνσταντινούπολη, δε σημαίνει ότι δημιουργήθηκε στην Ουκρανία αυτόνομη εκκλησία δήλωσε ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος για τις σχέσεις Εκκλησίας και Κοινωνίας του Πατριαρχείου Μόσχας Βλαντιμίρ Λεγκόιντα.

“Ολες αυτές οι συμφωνίες μεταξύ των ουκρανικών αρχών και του Φαναρίου, δεν αλλάζουν τίποτα για τα εκατομμύρια πιστών στην Ουκρανία” έγραψε χαρακτηριστικά, στο Telegram.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων