25/09/2018 25/09/2018 Επίσκεψη εργασία στην Βαρσοβία πραγματοποίησε στις 23 Σεπτεμβρίου 2018 ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, κατόπιν ευλογίας του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών κ.κ. Κυρίλλου. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιλαρίωνας είχε συνάντηση με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Πολωνίας, και τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ....
25 Σεπτεμβρίου, 2018 - 7:16

Συνάντηση του Μητροπολίτη Ιλαρίωνα με τους Προκαθημένους Αλεξανδρείας και Πολωνίας

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Ιλαρίωνα με τους Προκαθημένους Αλεξανδρείας και Πολωνίας

Επίσκεψη εργασία στην Βαρσοβία πραγματοποίησε στις 23 Σεπτεμβρίου 2018 ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, κατόπιν ευλογίας του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών κ.κ. Κυρίλλου.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιλαρίωνας είχε συνάντηση με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Πολωνίας, και τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα. Συζητήθηκε ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων που αφορούσαν τις διεκκλησιαστικές σχέσεις.
Κατά το ταξίδι του τον Πρόεδρο του ΤΕΕΣ συνόδευσαν ο Πρωθιερέας Νικόλαος Μπαλασώβ, Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΕΣ, και ο Ιερέας Ανατόλιος Τσουριακώβ, στέλεχος του ΤΕΕΣ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων