18/02/2019 18/02/2019 Άρχισε να λειτουργεί η νέα ιστοσελίδα της Πνευματικής Ακαδημίας της Μόσχας.Η διεύθυνση της ιστοσελίδα είναι mpda.ru. Όλο το υλικό το ετοιμάζουν οι φοιτητές της Ακαδημίας, αναρτούν βίντεο από τις λειτουργίες, γράφουν ειδήσεις και ανεβάζουν φωτογραφίες. Στο παράρτημα “Γεγονότα” αναρτώνται ανακοινώσεις για προσεχείς υποστηρίξεις διδακτορικών διατριβών, προσκλήσεις σε συνέδρια και συμπόσια, ανακοικώνεις για σναντήσεις και διαλέξεις διάσημων...
18 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:43
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2019 - 22:08

Άρχισε να λειτουργεί η νέα ιστοσελίδα της Πνευματικής Ακαδημίας στη Μόσχας

Διαδώστε:
Άρχισε να λειτουργεί η νέα ιστοσελίδα της Πνευματικής Ακαδημίας στη Μόσχας

Άρχισε να λειτουργεί η νέα ιστοσελίδα της Πνευματικής Ακαδημίας της Μόσχας.Η διεύθυνση της ιστοσελίδα είναι mpda.ru. Όλο το υλικό το ετοιμάζουν οι φοιτητές της Ακαδημίας, αναρτούν βίντεο από τις λειτουργίες, γράφουν ειδήσεις και ανεβάζουν φωτογραφίες. Στο παράρτημα “Γεγονότα” αναρτώνται ανακοινώσεις για προσεχείς υποστηρίξεις διδακτορικών διατριβών, προσκλήσεις σε συνέδρια και συμπόσια, ανακοικώνεις για σναντήσεις και διαλέξεις διάσημων ιεραρχών. Ένα ειδικό παράρτημα προορίζεται για τους υποφήφιους φοιτητές και περιγράφει όλη τη διαδικασία εγγραφής για σπουδές στην Ακαδημία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων