29/09/2020 29/09/2020 Την απόφαση να συνεχίσουν διαδικτυακά τα μαθήματα στη Θεολογική Ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης έλαβαν οι πρυτανικές αρχές της Σχολής, εξαιτίας των αυξανόμενων κρουσμάτων της πανδημίας. Στο πλαίσιο της απόφασης αυτής, όλοι οι σπουδαστές που διαμένουν στην εστία της Θεολογικής Ακαδημίας, θα επιστρέψουν στους τόπους μόνιμης κατοικίας τους. Οι μη μόνιμοι φοιτητές, καθώς και οι μαθητές...
29 Σεπτεμβρίου, 2020 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2020 - 10:07

Διαδικτυακά τα μαθήματα στη Θεολογική της Αγ. Πετρούπολης

Διαδώστε:
Διαδικτυακά τα μαθήματα στη Θεολογική της Αγ. Πετρούπολης

Την απόφαση να συνεχίσουν διαδικτυακά τα μαθήματα στη Θεολογική Ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης έλαβαν οι πρυτανικές αρχές της Σχολής, εξαιτίας των αυξανόμενων κρουσμάτων της πανδημίας.
Στο πλαίσιο της απόφασης αυτής, όλοι οι σπουδαστές που διαμένουν στην εστία της Θεολογικής Ακαδημίας, θα επιστρέψουν στους τόπους μόνιμης κατοικίας τους. Οι μη μόνιμοι φοιτητές, καθώς και οι μαθητές με άδεια διαμονής στην Αγία Πετρούπολη και στο Λένινγκραντ, οι οποίοι επιθυμούν να παραμείνουν στην εστία της Θεολογικής Ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης, πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση στον πρύτανη έως την 1η Οκτωβρίου

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2020 καταγράφηκε το πρώτο θετικό κρούσμα σε ένα σπουδαστή της Σχολής κι έτσι η ολόκληρη η Ακαδημία μπήκε σε καραντίνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων