04/12/2020 04/12/2020 Στις 3 Δεκεμβρίου 2020, ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας, απένειμε στον Μπόρις Αλεξάντροβιτς Νελούμποφ, μακροχρόνιο υπάλληλο και σύμβουλο του DECR, επίτιμο καθηγητή της Θεολογικής Ακαδημίας της Μόσχας, το Μετάλλιο του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού Επισκόπου Εφέσου. Το βραβείο απονεμήθηκε με τη συμπλήρωση των 90ων γενεθλίων του...
04 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:52
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2020 - 10:56

Διαδικτυακή απονομή μεταλλίου πραγματοποίησε ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Διαδικτυακή απονομή μεταλλίου πραγματοποίησε ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Στις 3 Δεκεμβρίου 2020, ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας, απένειμε στον Μπόρις Αλεξάντροβιτς Νελούμποφ, μακροχρόνιο υπάλληλο και σύμβουλο του DECR, επίτιμο καθηγητή της Θεολογικής Ακαδημίας της Μόσχας, το Μετάλλιο του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού Επισκόπου Εφέσου. Το βραβείο απονεμήθηκε με τη συμπλήρωση των 90ων γενεθλίων του κ. Αλεξάντροβιτς, τα οποία γιόρτασε στις 15 Νοεμβρίου. Λόγω της δύσκολης επιδημιολογικής κατάστασης, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία του ήρωα της ημέρας, η απονομή πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου.

«Δεν σας προσκάλεσα στο γραφείο μου και δεν ήρθα σε σας για να σας προστατεύσω από όλους τους πιθανούς ιούς. Τώρα πρέπει να μείνετε στο σπίτι και να μην πάτε πουθενά, αλλά θέλω να ξέρετε: σας αγαπάμε πάρα πολύ, σας σεβόμαστε. Ολόκληρο το Τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας σας στέλνει τα συγχαρητήριά του», είπε ο Μητροπολίτης και ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση.

Με τη σειρά του, ο Μπόρις Αλεξάντροβιτς ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ιλαρίωνα για την προσοχή που του έδειξε προσωπικά καθώς και όλο το προσωπικό του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων. «Σας ευχαριστώ, Σεβασμιώτατε για την προσοχή που δείχνετε ακόμη και από απόσταση,  κάτι που εκφράζεται επίσης στο μετάλλιο που μου απονείματε σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή για όλους», είπε.

«Είναι πάντα πολύ ευχάριστο να βλέπουμε το ήρεμο πρόσωπό σας και να ακούμε τον λόγο σας. Η επικοινωνία με τον Σεβασμιώτατο σε αυτές τις δύσκολες μέρες είναι μεγάλη χαρά τόσο για μένα όσο και για καθένα από τους υπαλλήλους», πρόσθεσε ο Μπόρις Αλεξάντροβιτς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων