01/02/2023 01/02/2023 Δύο μηχανήματα υπερήχων προσέφεραν οι κληρικοί του Πατριαρχείου Μόσχας στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ρωσίας κ. κ. Κύριλλο με αφορμή τη συμπλήρωση 14 ετών από την ενθρόνισή του. Συγκεκριμένα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην τραπεζαρία του Καθεδρικού Ναού του Σωτήρος Χριστού  στη Μόσχα, οι ιερείς του Πατριαρχείου του προσέφεραν χαρακτικά του 18ου αιώνα που απεικονίζουν...
01 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2023 - 21:06

«Δώρο ζωής» στον Πατριάρχη Μόσχας από κληρικούς για τα 14 έτη από την ενθρόνισή του

Διαδώστε:
«Δώρο ζωής» στον Πατριάρχη Μόσχας από κληρικούς για τα 14 έτη από την ενθρόνισή του

Δύο μηχανήματα υπερήχων προσέφεραν οι κληρικοί του Πατριαρχείου Μόσχας στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ρωσίας κ. κ. Κύριλλο με αφορμή τη συμπλήρωση 14 ετών από την ενθρόνισή του.

Συγκεκριμένα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην τραπεζαρία του Καθεδρικού Ναού του Σωτήρος Χριστού  στη Μόσχα, οι ιερείς του Πατριαρχείου του προσέφεραν χαρακτικά του 18ου αιώνα που απεικονίζουν λατρευτικές εκδηλώσεις αλλά και  δύο μηχανήματα υπερήχων που αγοράστηκαν με χρήματα που συγκέντρωσαν  για το νοσοκομείο του Αγίου Αλεξίου στη Μόσχα και για ένα νοσοκομείο στη Γκορλόβκα.

«Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τα συγχαρητήρια, για τα δώρα που θα ζεστάνουν πραγματικά την ψυχή του Πατριάρχη, γιατί μέσω αυτών οι άρρωστοι και οι τραυματίες θα βρουν υγεία και σωτηρία από τα βάσανα. Και το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι ότι σιγά σιγά γινόμαστε πολύ διαφορετικοί. Η εκκλησία σήμερα κάνει πράγματα που ήταν αδιανόητα ακόμη και πριν από είκοσι χρόνια. Ίσως έτσι πρέπει να γίνει όταν ο κόσμος αποχριστιανοποιείται…» είπε μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.Κύριλλος.

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι ευχήθηκαν στον Πατριάρχη Μόσχας για την επέτειο ενθρόνισής του

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων