06/03/2022 06/03/2022 Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα, την Κυριακή της Τυρινής, 6 Μαρτίου 2022. Μετά από ειδική λιτανεία, ο Μακαριώτατος προσευχήθηκε για την ταχεία αποκατάσταση της ειρήνης. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα από τον θείο λόγο του Μακαριωτάτου: “Πολυελεήμωνα Κύριε, Ιησού...
06 Μαρτίου, 2022 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2022 - 16:18

Έκκληση για ειρήνη από τον Πατριάρχη Μόσχας

Διαδώστε:
Έκκληση για ειρήνη από τον Πατριάρχη Μόσχας

Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα, την Κυριακή της Τυρινής, 6 Μαρτίου 2022. Μετά από ειδική λιτανεία, ο Μακαριώτατος προσευχήθηκε για την ταχεία αποκατάσταση της ειρήνης.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα από τον θείο λόγο του Μακαριωτάτου:

“Πολυελεήμωνα Κύριε, Ιησού Χριστέ, ο Θεός ημών, και όλοι οι άγιοι, εδραιώστε το πνεύμα της αδελφικής αγάπης και της ειρήνης στις καρδιές μας για πάντα!

Επιπλήξτε όσους θέλουν και στρέφουν τα όπλα εναντίον της Αγίας Ρωσίας – απαγορεύστε και ανατρέψτε τα σχέδιά τους.

Δημιουργήστε άφεση αμαρτιών και ευλογημένη ανάπαυση”.

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου, τελείται βαθιά προσευχή για την ταχεία αποκατάσταση της ειρήνης σε όλους τους ναούς της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

 

Διαβάστε ακόμη:

Εγκύκλιο για ειδική προσευχή για ειρήνη έστειλε το Πατριαρχείο Μόσχας

Ο Πατριάρχης Κύριλλος τέλεσε δέηση για ειρήνη στην Ουκρανία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων