11/07/2019 11/07/2019 Την Πρεσβεία της Αιθιοπίας επισκέφθηκε ο γραμματέας διαχριστιανικών σχέσεων του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, ιερομόναχος Στεφάν (Igumnov). Εκεί συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Αιθιοπίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, Αλεμάγιου Τεγκένου Αργκάου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με την εφαρμογή των συμφωνιών που επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια...
11 Ιουλίου, 2019 - 9:39

Εκπρόσωπος του ΤΕΕΣ στην Πρεσβεία της Αιθιοπίας

Διαδώστε:
Εκπρόσωπος του ΤΕΕΣ στην Πρεσβεία της Αιθιοπίας

Την Πρεσβεία της Αιθιοπίας επισκέφθηκε ο γραμματέας διαχριστιανικών σχέσεων του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, ιερομόναχος Στεφάν (Igumnov).
Εκεί συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Αιθιοπίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, Αλεμάγιου Τεγκένου Αργκάου.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με την εφαρμογή των συμφωνιών που επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια την επαφών του επικεφαλής της Αιθιοπικής διπλωματικής αποστολής με τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο στις 11 Ιουνίου 2019 και αφορούν σε έργα με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Αιθιοπίας Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων