14/11/2021 14/11/2021 Την ελπίδα του να λάβουν την κατάλληλη τιμωρία όσοι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις για τον κορωνοϊό και τους εμβολιασμούς εξέφρασε ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων της Εκκλησίας (ΤΕΕΣ) του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων. «Όσον αφορά τη διάδοση ψευδών πληροφοριών για τον κορωνοϊό, αυτό είναι φυσικά ένα θλιβερό φαινόμενο της εποχής μας. Ελπίζω ότι όσοι...
14 Νοεμβρίου, 2021 - 12:43
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2021 - 12:41

«Ελπίζω να τιμωρηθούν όσοι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις για το εμβόλιο»

Διαδώστε:
«Ελπίζω να τιμωρηθούν όσοι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις για το εμβόλιο»

Την ελπίδα του να λάβουν την κατάλληλη τιμωρία όσοι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις για τον κορωνοϊό και τους εμβολιασμούς εξέφρασε ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων της Εκκλησίας (ΤΕΕΣ) του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων.

«Όσον αφορά τη διάδοση ψευδών πληροφοριών για τον κορωνοϊό, αυτό είναι φυσικά ένα θλιβερό φαινόμενο της εποχής μας. Ελπίζω ότι όσοι διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες θα τιμωρηθούν ανάλογα», δήλωσε ο Σεβασμιώτατος στην εκπομπή «Εκκλησία και Κόσμος» του τηλεοπτικού καναλιού «Ρωσία 24», το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου.

Νωρίτερα, ο Mητροπολίτης δήλωσε ότι οι πιστοί που υποστηρίζουν τον εμβολιασμό βασίζονται στη μακροχρόνια εμπειρία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ( ROC ), ενώ οι αντίπαλοί του επηρεάζονται κυρίως από μύθους.

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

Πηγή: ria.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων