03/02/2020 03/02/2020 Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, λόγω του κρούσματος του κορονοϊού και του ευχήθηκε δυνάμεις και γρήγορη ίαση των ασθενών. “Τρέφω βαθύτατες ανησυχίες λόγω της εξάπλωσης στην Κίνα του κορονοϊού που έπληξε χιλιάδες ανθρώπους και κόστισε ζωή σε πολλούς κατοίκους της...
03 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2020 - 20:59

Συλλυπητήρια επιστολή του Πατριάρχη Κύριλλου στον Πρόεδρο της Κίνας για τον κορονοϊό

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια επιστολή του Πατριάρχη Κύριλλου στον Πρόεδρο της Κίνας για τον κορονοϊό
Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, λόγω του κρούσματος του κορονοϊού και του ευχήθηκε δυνάμεις και γρήγορη ίαση των ασθενών.
“Τρέφω βαθύτατες ανησυχίες λόγω της εξάπλωσης στην Κίνα του κορονοϊού που έπληξε χιλιάδες ανθρώπους και κόστισε ζωή σε πολλούς κατοίκους της χώρας”, αναφέρει στην επιστολή.
Ο Πατριάρχης έγραψε ότι εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια σε όσους έχασαν τους δικούς του ανθρώπους λόγω της ασθένειας.
“Τους συλλυπούμαι και παρακαλώ να τους μεταδώσετε τα λόγια παρηγοριάς και στήριξης. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση σε όλους τους ασθενείς και δυνάμεις στους ειδικούς που τις ημέρες αυτές μάχονται για την ζωή των ασθενών”, τονίζεται στην επίστολή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων