22/08/2019 22/08/2019   Ολοκληρώθηκε το τέταρτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ιερείς και κοινωνικούς λειτουργούς που συμμετέχουν στις φιλανθρωπικές δομές της Εκκλησίας της Ρωσίας. Το εργαστήρι οργανώθηκε από το Συνοδικό Τμήμα του Πατριαρχείου της Μόσχας και την Μητρόπολη του Αικατέρινμπουργ. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 25 ιερείς και κοινωνικοί λειτουργοί από τη Ρωσία και την Ουκρανία. Οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν εκκλησιαστικά και...
22 Αυγούστου, 2019 - 10:59

Εργαστήρι για Ιερείς και Κοινωνικούς Λειτουργούς

Διαδώστε:
Εργαστήρι για Ιερείς και Κοινωνικούς Λειτουργούς

 

Ολοκληρώθηκε το τέταρτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ιερείς και κοινωνικούς λειτουργούς που συμμετέχουν στις φιλανθρωπικές δομές της Εκκλησίας της Ρωσίας. Το εργαστήρι οργανώθηκε από το Συνοδικό Τμήμα του Πατριαρχείου της Μόσχας και την Μητρόπολη του Αικατέρινμπουργ.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 25 ιερείς και κοινωνικοί λειτουργοί από τη Ρωσία και την Ουκρανία. Οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν εκκλησιαστικά και κρατικά κοινωνικά ιδρύματα του Αικατέρινμπουργ. Διδάχθηκαν πώς να οργανώνουν κοινωνικές δραστηριότητες στην ενορία, να δημιουργούν ομάδες εθελοντισμού και πώς να βοηθούν τοξικομανείς και ανθρώπους με αναπηρίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων