07/09/2020 07/09/2020 Στις παραδοσιακές χριστιανικές οικογενειακές αξίες είναι αφιερωμένη η τρέχουσα εβδομάδα στο Αικατερίνμπουργκ της Ρωσίας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Ίδρυμα της Αγίας Αικατερίνης με την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως του Αικατερίνμπουργκ και των τοπικών αρχών της της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις για την προώθηση της ενίσχυσης των οικογενειακών αξιών. Οι...
07 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2020 - 9:22

Εβδομάδα για τις χριστιανικές οικογενειακές αξίες

Διαδώστε:
Εβδομάδα για τις χριστιανικές οικογενειακές αξίες

Στις παραδοσιακές χριστιανικές οικογενειακές αξίες είναι αφιερωμένη η τρέχουσα εβδομάδα στο Αικατερίνμπουργκ της Ρωσίας.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Ίδρυμα της Αγίας Αικατερίνης με την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως του Αικατερίνμπουργκ και των τοπικών αρχών της της πόλης.
Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις για την προώθηση της ενίσχυσης των οικογενειακών αξιών. Οι ομιλίες και οι διαλέξεις που έχουν προγραμματιστεί αφορούν σε μια ευρεία θεματολογία, όπως ο ρόλος του πατέρα, ο αθλητισμός, οι τέχνες, η σωστή διατροφή, η τεχνολογία κ.α.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων